Selecteer de data van uw verblijf. Bekijk algemene beschikbaarheid
Waarom boeken op onze website? Beveiligde boekingsmodule
Beste tarief gegarandeerd!
Tot 15% korting
Onmiddellijke bevestiging
 

nieuws

WE LATEN JE MEER GELD BESTEDEN IN BRUSSEL, NIET IN ONS HOTEL!

lees meer

Wat wij voor u kunnen doen.

Check-In: U hebt toegang tot uw kamer vanaf 15u00.

Early Check-In: Indien mogelijk, zal ons team u graag toegang geven tot uw kamer vóór 15u00. Indien u de toegang tot uw kamer wilt verzekeren vanaf 08u00, zal u een supplement van 35,00€ aangerekend worden tijdens uw reservatie.

Check Out: U dient, de dag van uw vertrek, de kamer ten laatste om 11u00 te verlaten.

Late Check Out: Indien mogelijk, zal ons team u graag tot 14u00 laten beschikken over uw kamer op de dag van uw vertrek. Om van deze dienst te kunnen genieten, zal u een supplement van 35,00€ aangerekend worden tijdens uw reservatie.

Openingsuren: Ons receptieteam staat 24u/24, 7 dagen op 7 paraat. U kunt zich te allen tijde aanbieden voor de check-in wanneer het u best schikt en het hotel vrijblijvend betreden en verlaten.

Wifi-aansluiting: In uw kamer, in de lobby en Grab & Stay ruimte beschikt u over een ongelimiteerde bandbreedte gratis aansluiting.

Internetaansluiting - Office: In de lobby van het hotel kunt u gratis beschikken over een computer met internetaansluiting alsook toegang tot programma’s zoals Word en Excel.

Bagageruimte: Onze bagageruimte staat gratis tot uw beschikking. Zowel voor wie voor 15u00 aankomt als voor wie de stad nog even wenst te verkennen na de check-out.

Strijkfaciliteiten: In geval van nood, kunnen wij u een strijkijzer en strijkplank ter beschikking stellen in onze bagageruimte.

Boenmachine: U wenst blinkende schoenen? Een boenmachine staat tot uw beschikking.

Stadsplan: Aan de receptie zijn gratis stadsplannen van Brussel alsook van de metro ter beschikking.

Stadsrondritten: U hebt de mogelijkheid kaartjes te kopen van onze receptionisten voor de verschillende stadsrondritten aangeboden door Brussels City Tours. Voor meer informatie, verwijzen wij u naar de volgende website: http://brussels-city-tours.be/nl

Parking: Helaas, hotel Alma beschikt niet over een parking. Wij raden u niettemin aan de parking van de Grote Markt te gebruiken, die slechts enkele meters van het hotel verwijderd is. Voor meer informatie betreffende de openingsuren en tarieven, kunt u terecht op de volgende website: http://www.interparking.be/find-parking/Grand%20Place/