+32(0)2.502.28.28 alma@arbanyhotels.com

Hotel Alma Grand-Place
In het hart van Brussel

Ontdek alma grand-place op slechts enkele stappen van het centrum van Brussel.

Wij nodigen u uit om ons hotel te ontdekken, perfect gelegen in het centrum van Brussel. Beleef een onvergetelijke ervaring in het ALMA Grand-Place door het eigentijdse design en de warme uitstraling.

Ontdek de beroemdste activiteiten van de hoofdstad op slechts een steenworp afstand van het hotel, zoals het Manneken Pis of de prestigieuze Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen.

Ons hotel ligt ook op loopafstand van de Rue Neuve met zijn vele winkels, en dicht bij de chique en elegante wijken van de Avenue Louise en Flamant decoratie winkels in de Zavel plein.

Dompel uzelf onder in de culturele sfeer van Brussel door de verschillende straatkunst, galerijen en weelderige architectuur.

BELEEF BRUSSEL IN HET HART VAN DE STAD

Kamers

Ontdek onze moderne kamers in het hart van Brussel

Kom en ontdek onze moderne kamers die u een kleurrijke ervaring zullen bezorgen in het hart van Brussel. Geniet van de rust van onze kamers op slechts 100 meter van de Grote Markt.

Ruim en comfortabel, u zult zich thuis voelen tijdens uw verblijf in ALMA Grand Place. Geniet in uw badkamer van onze reeks Rituals Cosmetics.

Premium King

Superior Queen

Classic Queen

Family & Friends Duplex

Diensten

Om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen, geniet u in ons hotel van vele voordelen en diensten.

Onze exclusieve aanbiedingen

CULTURE OFFER

Reserveren

ROMANCE OFFER

Reserveren

FRIENDS & FAMILY OFFER

Reserveren