+32(0)2.502.28.28 alma@arbanyhotels.com

De diensten

van het Hotel Alma Grand-Place

Ontbijtbuffet

Voor slechts € 12,50 kunnen alle gasten genieten van een all-you-can-eat ontbijtbuffet met een selectie van warme en koude dranken, vers fruit, een selectie van kazen, zuivelproducten, yoghurts en vruchtenyoghurts, een keuze uit verschillende soorten jam, roerei, vleeswaren, spek, verse en warme groenten, een keuze uit ontbijtgranen, een verscheidenheid aan bruin brood, stokbrood en gebak.

Weekdagdienst: van 07:00 tot 10:00.
Weekend- en feestdagendienst van 07:00 tot 11:00 uur.
Het ontbijtbuffet is gratis tot de leeftijd van 12 jaar.

Receptie

 

 • Inchecken: U heeft toegang tot uw kamer vanaf 15.00 uur.
 • Vroege check-in: Indien mogelijk, zal ons team u graag toegang geven tot uw kamer vóór 15u. Als u de toegang tot uw kamer vanaf 10.00 uur wilt garanderen, dient u bij de reservering een toeslag van € 35 te betalen.
 • Check-out: Op de dag van uw vertrek wordt u verzocht uw kamer om uiterlijk 11.00 uur te verlaten.
 • Late check-out: Indien mogelijk, zal ons team u graag laten genieten van uw kamer tot 16u op de dag van uw vertrek. Om van deze service gebruik te maken, zal een toeslag van 35€ worden gevraagd op het moment van de reservering.
 • Openingstijden: Ons team van receptionisten staat 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking. Dit betekent dat u kunt inchecken op een tijdstip dat u schikt en kunt komen en gaan van het hotel wanneer u wilt.

 

Sanitair reinigen

Om de verspreiding van Covid-19 te minimaliseren, hebben we besloten een nieuw schoonmaakprogramma te implementeren. Voor elke aankomst worden alle kamers grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Tijdens uw verblijf zal de schoonmaakdienst uw kamer niet schoonmaken. U kunt bij de receptie om nieuwe handdoeken en lakens vragen, die aan uw deur zullen worden achtergelaten.

U kunt ook vragen om een schoonmaakservice tijdens uw verblijf, de kamer wordt dan volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd en u betaalt 20 euro.

Vergeet je beste vriend niet

Huisdieren van minder dan 10kg zijn toegelaten, binnen het etablissement, 25€ per dier (oorzaak specifieke reiniging aan de ozon).

Parkeren

De parkeergarage "Interparking Grand-Place" ligt op 2 minuten afstand van ons hotel en bevindt zich bij de Carrefour de l'Europe vlakbij het Centraal Station, en is 24 uur per dag geopend.

Conciërgeservice

 • Stadsplattegrond: Kaarten van Brussel en het metronetwerk zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie.
 • Stadsrondleidingen: Tickets voor de verschillende rondleidingen aangeboden door Brussels City Tours kunnen worden gekocht bij onze receptionisten. U vindt alle informatie die u nodig hebt door hier te klikken.


 

Andere diensten

 • WiFi glasvezelverbinding: In uw kamer en in de lobby beschikt u over een gratis WiFi-verbinding met onbeperkte bandbreedte.

 • Bagage opslag: Onze bagageruimte staat gratis tot uw beschikking voor onze gasten die voor 15.00 uur arriveren en voor hen die na hun vertrek nog een paar uur zonder bagage door de stad willen wandelen.

 • Strijkbenodigdheden: Indien nodig staan een strijkijzer en een strijkplank tot uw beschikking. Vraag ernaar bij de receptie.

 • Betaling: Het hotel behoudt zich het recht voor om voor de aankomstdatum een pre-autorisatie op de creditcard uit te voeren.